Kerstbrunch 2014

Kerstbrunch 2014
12 december 2014 Havelihorde

Beste ouders/verzorgers van de Havelihorde,

Zaterdag 20 december organiseren wij een kerstbrunch voor de Havelihorde! De brunch is bij het clubhuis op de normale tijden van 10 tot 12 uur.

Aanmelden: uiterlijk zondag 14 december
Het is de bedoeling dat uw zoon/dochter zelf iets (kleins/eenvoudigs) te eten/drinken meeneemt voor deze brunch. Wij vullen dit dan zelf aan. Om dit eerlijk te verdelen en om goed in te kunnen schatten hoeveel er door ons ingekocht moet worden vragen wij u om uw zoon/dochter aan te melden voor de brunch. Dit kan via een reactie op deze e-mail, graag uiterlijk zondag 14 december.

Verdeling: uiterlijk woensdag 17 december
Na aanmelding hoort u vervolgens uiterlijk woensdag 17 december van ons wat uw zoon/dochter mee kan nemen naar de brunch.

Programma
De kerstbrunch is tevens de laatste opkomst van dit jaar. Zaterdag 27 december is er geen opkomst. Op zaterdag 3 januari openen we het nieuwe jaar met de hele club. Hierover ontvangt u zo snel mogelijk meer informatie per mail: hou alvast rekening met een middagprogramma. Het programma voor de tweede helft van dit seizoen komt tevens zo snel mogelijk online op onze website.