Informatie voor LBG-leiding

Regels en Gewoonten

Bestuur en Groepsraad

Het bestuur bestaat uit Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Groepsbegeleiders en 2 algemeen bestuursleden. De Praktijkbegeleiders nemen geen deel aan het bestuur, maar hebben een informerende en adviserende rol naar het bestuur toe.

De groepsraad bestaat uit alle leden van de speltakteams, oudervertegenwoordiging en het bestuur.

Nieuwe leiding krijgt bij aanvang de  Verkorte Versie Leiding Handleiding

Leiding Handleiding Deel 2. AVG gaat over de noodzakelijke administratieve handelingen die in het kader van de wetgeving AVG en privacy bepaald zijn.

 

Scouting Academy

SCOUTS visie. Hieronder wordt in 15 minuten het Spiekbriefje van de SCOUTSvisie uitgelegd.

De Progressie-matrix is de doorlopende leerlijn van Scouting. Hieronder vind je de geupdate versies voor de verschillende speltakken.

Progressiematrix bevers 3.0 ,

Progressiematrix welpen 3.0 ,

Progressiematrix scouts 3.0 ,

Progressiematrix explorers 3.0 ,

Progressiematrix Stam – roverscouts 3.0 ,

Progressiematrix Scouting totaal3.0

 

 

Aanmelden cursussen

Aanmeldingsformulier Snelcursus EHBO

Aanmeldingsformulier Kampkwalificatie

Aanmelden Teamleiders training Regio NederVeluwe. De teamleiderstraining richt zich op je eigen persoonlijke ontwikkeling. Dus ook als je geen teamleider van je speltak bent, mag je gerust aanmelden. Na afloop bepaal je samen met de Praktijkbegeleider een eindopdracht.

Aanmelden Explorer begeleiderstraining Regio NederVeluwe. Als begeleider van Explo-leeftijd heb je te maken met specifieke leeftijdeigene zaken, wensen en grenzeloze uitdagingen. Te samen met begeleiders uit de regio leer je in 1 weekend nieuwe impulsen voor je speltak. Na afloop bepaal je samen met de Praktijkbegeleider een eindopdracht.

 

Formulieren bieb

In deze bibliotheek staan de meest actuele formulieren die we bij de Langenberggroep gebruiken.

  • Gezondheidsformulier2020. Dit formulier wordt ieder jaar en ieder kamp door de ouders. Download het formulier en print het, zodat het analoog ingevuld kan worden ivm de bewaarregels van de AVG.