Vacatures nieuw bestuur

Iedere zaterdag vult ons clubhuis zich met enthousiaste leden en speltakleiding. Om samen te spelen en het buitenleven te ontdekken. Samen op avontuur! Achter de schermen faciliteert een groep vrijwilligers de financiën, het onderhoud en beheer van ons terrein en clubhuis, namelijk ons stichtings- en verenigingsbestuur. 

Momenteel hebben we een interim bestuur en we willen zo spoedig mogelijk een nieuw stichtings- en verenigingsbestuur samenstellen. 

Wat is het verschil tussen het Verenigings- en het Stichtingsbestuur?

Vereniging Scouting Langenberggroep biedt ieder kind in omgeving Ede een veilige en leerzame speelomgeving en biedt uitdagende activiteiten voor jongeren.

Stichting de Langenberg te Ede ondersteunt het bestaan en de doelstelling van de Vereniging door de financiële en materiële belangen te behartigen. Het stichtingsbestuur vormt de kern voor het vormen en uitvoeren van de plannen van de Stichting maar houdt ook zicht op het ondersteunen en mogelijk maken van van de meerjarenplannen van Scouting Langenberggroep Ede.

UITNODIGING: Wil je meer weten wat bestuursleden doen, kom dan je vragen stellen op maandag 28  juni om 20.00u in het clubhuis. 

Bekijk hieronder de functieprofielen en stuur je motivatie voor 5 juli a.s. naar sollicitatie@langenberggroep.nl

BEN JIJ EEN ENTHOUSIASTE EN DAADKRACHTIGE VRIJWILLIGER? 

*

OP ZOEK NAAR EEN UITDAGING, WAARBIJ JE ONZE LEDEN EN VERENIGING VERDER HELPT IN HAAR ONTWIKKELING?

*

BEN JE BOVENDIEN EEN PAAR UUR IN DE WEEK HIERVOOR BESCHIKBAAR, DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!