Formulieren: aanmelding trainingen en gezondheidsformulieren

Aanmelden trainingen van de Regio en Gezondheidsformulieren vind je hieronder.

TOET Weekenden – Basiskwalificatie

De TOET weekenden van seizoen 23-24 zijn in november en maart (waarschijnlijk 25/26 nov en 9/10 maart). Je bent verplicht om beide weekenden volledig deel te nemen. Er mogen per jaar 6 deelnemers sturen. De link om in te schrijven via SOL is: https://nederveluwe.scouting.nl/scouting-academy/moduletraining

Aanmeldingsformulier Kampkwalificatie (Datum 19 januari en 23 februari 2024 van 19.30u tot 21.30u)

Aanmelden Teamleiders training Regio NederVeluwe. (Datum 22 februari en 18 april van 19.30u tot 22.00u)

De teamleiderstraining richt zich op je eigen persoonlijke ontwikkeling. Dus ook als je geen teamleider van je speltak bent, mag je gerust aanmelden. Na afloop bepaal je samen met de Praktijkbegeleider een eindopdracht.

Als begeleider van Explo-leeftijd heb je te maken met specifieke leeftijdeigene zaken, wensen en grenzeloze uitdagingen. Te samen met begeleiders uit de regio leer je in 1 weekend nieuwe impulsen voor je speltak. Na afloop bepaal je samen met de Praktijkbegeleider een eindopdracht.

Verplicht formulier als je op kamp gaat

In deze bibliotheek staan de meest actuele formulieren die we bij de Langenberggroep gebruiken.

  • Dit formulier wordt ieder jaar en ieder kamp ingevuld door de ouders. Download het formulier en print het, zodat het analoog ingevuld kan worden ivm de bewaarregels van de AVG. Het WORD-bestand kan handig zijn, als je de ouders met getypte letters het formulier wil laten invullen.
  • Toestemmingsformulier reizen in het buitenland 2020 tbv kamp in het buitenland. De begeleiding krijgt met dit formulier toestemming van de ouders om met jeugdleden op reis te gaan.